Okk Tabi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Rijschool Delft De tussentijdse toets: Wat heb je eraan?

Rijschool Delft De tussentijdse toets: Wat heb je eraan?

Wanneer je met je rijles Delft bij de rijschool Delft bent begonnen heb je het woord tussentijdse toets vast weleens voorbij horen komen. Maar wat houdt een tussentijdse toets nu precies in en wat heb je eraan?

Een tussentijdse toets is geen examen, het is een toets die je een tijdje voor je rijexamen doet om erachter te komen waar je nog kunt verbeteren. Bovendien is het een fijne manier om te zien hoe het rijexamen zal gaan.

Bovendien kun je tijdens de tussentijdse toets een vrijstelling voor bijzondere handelingen krijgen wanneer je deze nu goed uitvoert. Dan hoef jij je hier tijdens het examen niet meer druk over te maken.

Niet alle rijscholen bieden standaard een tussentijdse toets aan maar je kunt het zeker navragen bij je rijschool Delft wanneer dit je aanspreekt

Wat doe je wanneer je geslaagd bent voor het rijexamen?

Ongeacht of jij je tussentijdse toets hebt gedaan, je bent klaar met rijles Delft en bent geslaagd voor je rijexamen. Maar nu moet je via jouw rijschool Delft wel een rijbewijs ontvangen.

Je moet als eerste een afspraak bij het gemeentehuis maken om je rijbewijs aan te vragen, wanneer je jouw rijbewijs gaat aanvragen moet je een pasfoto, een geldig identiteitsbewijs en geld voor het rijbewijs meenemen. Na vijf werkdagen is jouw rijbewijs meestal klaar en kun je hem ophalen of te beginnen met rijden

Rijbewijs halen delft



 

Wanneer je nog geen 18 bent moet je uiteraard je begeleiderspas al hebben aangevraagd.

 

http://drivercompany.nl/rijschool-delft/