Okk Tabi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Praktijk is het belangrijkste, maar hoe haal je je theorie-examen bij Rijschool Zoetermeer?

Praktijk is het belangrijkste, maar hoe haal je je theorie-examen bij Rijschool Zoetermeer?

 

 

 

 

Het is allereerst erg belangrijk dat je de goede literatuur in huis haalt om mee te gaan leren. Wij bij Rijschool Zoetermeer slagingspercentage willen je vervolgens als tip mee geven om echt gelijk te beginnen en het zo snel mogelijk te kennen. Als je de stof al goed weet dan is het handig om even stil te staan bij de vorm van het examen.

 

Het examen start met als eerste onderdeel gevaarherkenning. Hierin zie je 25 verschillende verkeerssituaties waarbij je snel moet laten weten hoe jij ze zou aanpakken. De opties die je kunt kiezen zijn remmen, gas loslaten of nietsdoen. Je moet hierbij minder dan 12 fout maken om het te halen.  

 

Het tweede onderdeel is verkeersregels en verkeersinzicht. Hierbij zijn er 40 vragen in totaal. De verdeling is 30 vragen verkeersregels en 10 vragen gaan over inzicht. Bij dit onderdeel kun je 5 fouten maken om het toch te halen.  

 

Het examen maken in Zoetermeer

 

De vorm van het theorie-examen is nu duidelijk. Je mag het examen gaan maken als je al een tijdje bezig bent met rijlessen bij Rijles Zoetermeer. Het is handig om goed na te denken over het moment van je theorie-examen en het niet te dicht voor je praktijkexamen te doen. 

Je moet namelijk eerst je theorie cursus in den haag behalen om vervolgens je praktijk te gaan doen. Denk er dus aan dat je met je motivatie gelijk start en het snel achter de rug hebt, zodat het later niet nog als een domper komt en je er met veel tegenzin mee bezig bent.

http://drivercompany.nl/rijschool-zoetermeer/

Related Posts

Altijd al een opslagruimte Amsterdam-Zuid gewild? Grijp dan nu uw kans!

Met dit installatie materiaal neemt u voor altijd afscheid van de loodgieter!

Goedkope koffiebeker kopen