Okk Tabi
Image default
Business / Transportation and Logistics

In stijl van A naar B

 

U kent het wel: u heeft een afspraak in een nabijgelegen stad. Dit lijkt geen probleem; het is slechts een kilometer of 20 verwijderd van waar u woont. Toch moet u twee keer overstappen, daarna de tram pakken en het laatste stuk lopen. Zo bent u voor dat kleine stukje al met al toch anderhalf uur onderweg en komt u misschien wel moe en natgeregend aan. Dit is onnodig, want er is een luxe en betaalbaar alternatief. Ons taxibedrijf uit Warmond biedt namelijk diverse vervoersoplossingen in de regio.

Over Taxi Centrale Leiden

Taxi Centrale Leiden wil dat iedereen – zo ook in Warmond – een passende vervoersoplossing geboden kan worden. Ongeacht of u zakelijk, particulier of in groepsvervoer van of naar locatie gereden wilt worden: wij nemen u deze zorg uit handen. En dit alles volgens een vast concept:

Representatief

Wanneer u van of naar Warmond rijdt met Taxi Centrale Leiden, heeft u een zekerheid dat u op representatieve wijze wordt vervoerd. Onze taxichauffeurs zijn discreet, goed gekleed, beleefd en welbespraakt. Bovendien wordt u rondgereden in een taxi die tip-top in orde is. De jaarlijkse APK is lang niet de enige kwaliteitscheck waar wij onze voertuigen aan onderwerpen.

Punctualiteit

Punctualiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo weet u zeker dat u op het afgesproken tijdstip arriveert op locatie. Bovendien kunnen onze taxi’s in het gros van de gevallen binnen een kwartier op locatie zijn. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. U wordt op adequate, doch ontspannen manier rondgereden, zodat u volledig uitgerust op uw bestemming arriveert.

De mogelijkheden bij ons taxibedrijf uit Warmond zijn zeer divers. Denk hierbij aan luchthavenvervoer, groepsvervoer, zakelijk vervoer en meer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek onze website via bovenstaande link en reserveer vandaag nog uw taxi.