Okk Tabi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hoogwerker kopen

Hoogwerker kopen

Altijd klaarstaan voor uw klanten? Dan is een hoogwerker kopen bij Riwal een goede keuze. Al vanaf 1968 zijn zij gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte. Een groot voordeel van een hoogwerker kopen is dat u beschikt over uw eigen materiaal en nooit meer afhankelijk bent van derden. In het assortiment vindt u allerlei soorten hoogwerkers van hoogwaardige kwaliteit. We vertellen u er graag meer over.

Wat is een hoogwerker?

In feite is een hoogwerker een verzamelnaam voor de machines die ervoor zorgen dat monteurs en andere werknemers veilig op hoogte kunnen werken. Branches waar een hoogwerker vaak ingezet wordt zijn de bouw en industrie. De arm van een hoogwerker kan op één of meerdere plaatsen scharnieren en beschikt aan het eind over een bak of platform. Door een hydraulische arm in een bak wordt personeel naar boven gebracht. Een hoogwerker kan op diverse manieren worden aangedreven. Voorbeelden zijn een elektro- of dieselmotor met accu’s. Andere hoogwerkers worden weer aangedreven door elektriciteit of gas. Om goed te kunnen verplaatsen staan hoogwerkers vaak op rupsbanden of wielen.

Soorten hoogwerkers

 

 • Schaarhoogwerker
 • Masthoogwerker
 • Telescoophoogwerker
 • Rupshoogwerker
 • Knikarmhoogwerker
 • Spinhoogwerker
 • Autohoogwerker

 

Advies op maat

Een ding is zeker: bij Riwal koopt u een hoogwerker onder de beste voorwaarden. Uw wensen en behoeften worden van te voren altijd goed in kaart gebracht. De ene klant heeft meer profijt bij een schaarhoogwerker, terwijl de ander weer op zoek is naar een spinhoogwerker. Naast hoogwerkers kunt u bij Riwal ook praktische aanhangers kopen of huren om de hoogwerker mee te vervoeren. De machines worden volledig naar uw wenen aangepast. Denk hierbij aan de kleur van de machine, het toevoegen van roetfilters of het aanbrengen van verlichting op het werkplatform. Zijn de onderdelen van de machine aan vervanging toe? Ook dan bent u hier aan het juiste adres.

Waarden Riwal

De service die u bij Riwal kunt verwachten is gebouwd op een aantal waarden en overtuigingen. Dit zijn:

 • Veiligheid
 • Verantwoordelijkheid
 • Integriteit
 • Betrokkenheid

Bezoek de website

Riwal is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste specialisten op gebied van veilig en efficiënt werken op hoogte in maart liefst 17 verschillende landen. Er wordt continu geïnvesteerd in mensen, vernieuwing en het leveren van topkwaliteit, dit maakt Riwal een vooruitstrevende internationale speler. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Riwal biedt om een hoogwerker te kopen? Breng een bezoek aan de website, neem contact op of bezoek een van de vestigingen.

Related Posts

Personenbus huren

Directie units

Voordelen van een makelaar in Veenendaal?