Okk Tabi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Elektrische takels en verdere hijs- en hefmiddelen vindt u bij hijswinkel.nl!

Hijswinkel.nl verkoopt diverse hijs- en hefmiddelen, te denken aan bijvoorbeeld een elektrische takel. Wij als hijswinkel.nl medewerkers vinden het belangrijk dat u op een veilige manier uw werkzaamheden kunt verrichten. Daarom geeft hijswinkel.nl u geheel vrijblijvend advies. Vandaag de dag zijn wij de grootste webshop van heel Nederland én België op het gebied van hijs- en hefmiddelen. Dit resulteert in het volgende: meer dan 10.000(!) terugkerende klanten, een snelle bezorging en een enthousiast team!

Ons assortiment: van elektrische takel tot hijsmiddelen

Een elektrische takel is tegenwoordig erg populair. Zoals boven genoemd is dit uiteraard niet het enige dat hijswinkel.nl biedt! Met meer dan 40.000 producten aan hijs- en hefmiddelen vindt u zonder twijfel hetgeen wat u zoekt. Hieronder zijn er een aantal producten van hijswinkel.nl opgesomd.

Takels en lieren
Elektrische- of handtakels zijn zowat essentieel in uw garage of bouwplaats. Wij leveren onder andere elektrische/handtakels, loopkatten, lieren, rateltakels, luchtlieren/-takels en last-/handkettingen. Gezien hijswinkel.nl een Erkend Keurbedrijf Hijs- en Hefmiddelen is (lees: EKH) en daarom dé specialist is in dit vak, kunnen wij u compleet veilige en betrouwbare producten garanderen. Zo werken wij met de A-merken Delta, Nitchi en Hitachi. Echter is het wel belangrijk om jaarlijks uw takels te laten keuren, zodat deze hun goede conditie blijven behouden. Hiervoor hoeft u geen ander bedrijf in te schakelen: hijswinkel.nl helpt u al te graag.

Hijsmiddelen
Te koop heeft hijswinkel.nl staan: diverse sluitingen, hefmagneten, hijsbanden, hijskettingen, ladingspanners en meer. Bij aanschaf van een hijsmiddel moet u zichzelf een aantal vragen stellen, bijvoorbeeld hoe zwaar de last is, waar het zwaartepunt ligt, et cetera. Door middel van deze vragen kunt u beter inschatten welk product gewenst is voor uw huidige situatie. Al deze hijsmiddelen voldoen aan de normen van de EKH.

Hefgereedschappen
Naast de vorige opgenoemde producten kent hijswinkel.nl tevens hefgereedschap. Palletwagens, vijzels, machineheffers… Dit allemaal voor een fatsoenlijke prijs!

Ik heb een vraag

Neem gerust contact op met hijswinkel.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord over onze producten. Ons team van specialisten in hijs- en hefmiddelen met jarenlange ervaring staan 24/7 voor u klaar. Hijswinkel.nl kunt u bereiken via telefoon, mail, chat, whatsapp en niet te vergeten: social media. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.