Okk Tabi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een eiken vloer, houten vloer of lamelparket

Ongeacht de keuze van onze klanten voor een eiken vloer, houten vloer of lamelparket, wij staan voor ze klaar om de vloer naar wens te installeren! Wij van Bax Houthandel zijn trots te kunnen zeggen dat wij bijna al onze vloeren in de eigen fabriek produceren. Dit is voordelig wegens twee redenen. De eerste is dat we hierdoor onze klanten kwaliteit kunnen garanderen, omdat we precies weten wat er allemaal met de vloer gebeurd is van productie tot aan installatie. Het tweede voordeel is dat we hierdoor lagere prijzen kunnen hanteren voor onze klanten, omdat we niet afhankelijk zijn van een marge op de tussenhandel. Super handig dus, en voordelig voor onze klanten!

Een eiken vloer vs. Houten vloer vs lamelparket

Hoewel we onze klanten steunen ongeacht de keuze die ze maken tussen eiken vloeren, houten vloeren en een lamelparket, zijn er natuurlijk wel voor- en nadelen van de drie vloersoorten die tegen elkaar afgewogen kunnen worden. En lamelparket is namelijk goedkoper dan de andere twee, wat weer voordelig is voor onze klanten, daarnaast ademt het dezelfde sfeer als houten en eiken vloeren uit. Het nadeel is wel dat een lamelparket dunner is, en dus ook sneller slijt. Deze vloer is dan ook meer geschikt voor kamers in een gebouw die minder intensief gebruikt worden, zoals de slaapkamers. Houten vloeren en eiken vloeren zijn daarentegen robuust, stevig en zullen niet snel problemen geven na de installatie. Ze zijn echter wel stukken duurder dan lamelparket, en daarom handiger om in de woonkamer te plaatsen waar voordeel gehaald kan worden uit het feit dat ze tegen een stootje kunnen en lang meegaan.

Uw keuze

U ziet het, uit alle drie de soorten vloeren zijn voor- en nadelen te halen. Het is aan u om te beslissen welke factoren voor u het belangrijkste zijn. Wij laten de keuze aan u, maar om u te informeren hebben we een hele website vol met interessante informatie die zou kunnen helpen om een keuze te maken. Neem daarom vooral een kijkje! Het kan nooit kwaad om eerst wat onderzoek te doen.