Okk Tabi
Image default
Business / Transportation and Logistics

De HP PageWide printer, gewoon de beste keuze

Het mooie aan de HP PageWide printer is dat de volledige breedte van een stuk papier geprint kan worden tot wel een meter lang! Dat betekent dat bouwtekeningen niet langer op aparte stukken papier geprint hoeven te worden om daarna aan elkaar geplakt te worden. Voor andere industrieën betekent het dat er automatisch sneller, effectiever en efficiënter gewerkt kan worden doordat het printen niet meer zo ellenlang duurt. Deze printer is ook een van de meest revolutionaire systemen op de markt. Wij van Repromat zullen je graag uitleggen waarom deze printer juist wel of juist niet geschikt is voor jouw situatie. We baseren ons advies altijd op jouw situatie, waardoor de oplossingen voor problemen altijd persoonlijk zijn en aansluiten op het echte leven.

Repromat en de HP PageWide printer

Inmiddels levert Repromat zijn diensten aan een heleboel verschillende bedrijven die ieder in een heleboel verschillende branches zitten. Daarom moeten we flexibel zijn, en dat doen we ook graag. Al meer dan veertig jaar is Repromat bezig met het helpen van bedrijven met onze ervaring en deskundigheid als een full-service leverancier. Wat betekent dat? Dat we onze klanten altijd totaaloplossingen proberen te bieden die ieder element van de situatie goed aanpakken. Wij handelen alleen in totaaloplossingen op het gebied van software, hardware, service en supplies. Het is bij ons ook mogelijk om een bestaande printer bij ons in te ruilen, dat kan heel makkelijk.

Kies voor Repromat

Bij Repromat werkt een toegewijd team met ook op klantvriendelijkheid. Wij geloven erin dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen door ze gepersonaliseerd advies te geven dat aansluit op hun situatie. Dat kunnen wij door onze ruime hoeveelheid aan ervaring. Een aantal professionals die bij ons werken zitten al meer dan twintig jaar in dit vakgebied, en zijn daardoor goed in staat om uw situatie op te lossen. Benieuwd of de HP PageWide printer voor u goed zou werken? Neem dan contact met ons op! Onze professionals helpen u graag verder. Neem een kijkje op onze website en zie voor uzelf.