De espressomachine volautomaat, klein in omvang, groot in resultaat

Weet je wat er zo mooi is aan de espressomachine volautomaat van het merk Krups? Het maakt niet uit wat voor keuken je hebt, dit espressoapparaat past er altijd in. Ze zijn namelijk klein van formaat en dus geschikt voor zowel kleine als grote keukens. De volautomatische espressomachine maakt de heerlijkste cappuccino’s van optimale kwaliteit. Zo kan je zelf de lekkerste koffies maken zoals je die van je favoriete koffiezaak gewend bent. Houd je meer van een sterke espresso? De volautomaat espressomachine heet niet voor niets espressomachine en maakt dankzij de hydraulische cilinder een smaakvolle espresso. Deze cilinder zorgt dat de koffie op een perfecte manier stevig wordt aangedrukt zodat jij kan genieten van een overheerlijke espresso uit de espressomachine volautomaat. Ervaar zelf het gebruiksgemak van de beste volautomatische espressomachine.

Voor elke koffieliefhebber een passende volautomaat espressomachine

Heb jij een lievelingskoffie? Of houdt je er juist van om lekker te blijven variëren tussen verschillende soorten koffies? Met de espressomachine volautomaat van Krups kan het allemaal. Van een espresso tot een overheerlijke cappuccino, met dit apparaat zet je het in een handomdraai.  Om de beste koffie te zetten heeft Krups een volautomatische espressomachine ontwikkeld voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ben je eigenaar van een horecagelegenheid? Dan wil je natuurlijk jouw gasten verblijden met een heerlijk bakje koffie die beter smaakt dan thuis. Wist je dat Krups een espressomachine volautomaat heeft ontwikkeld die met je telefoon te bedienen is? Met één druk op de knop is jouw persoonlijke koffie klaar. Van romige cappuccino’s tot somptueuze lattes, het is allemaal mogelijk met de espresso volautomaten. Heb je je favoriete drankje ontdekt? Deze bewaar je onder ‘favorieten’ zodat je elke keer weer opnieuw eenvoudig je favoriete koffie kan drinken.

De espressomachine volautomaat is ingesteld op waterhardheid 3

Hoe zet je nu de lekkerste koffie met de espressomachine volautomaat? Het begint allemaal met het water dat je gebruikt om de koffie te zetten. Wat voor water gebruik je om de lekkerste koffie te zetten, is dan de vraag. Hier is een simpel antwoord op te geven. Dat is namelijk kraanwater. Vul het reservoir dan ook niet met warm water, mineraalwater, melk of een andere vloeistof. Hier is de beste volautomatische espressomachine niet voor gemaakt. De espresso volautomaten van Krups zijn ingesteld op waterhardheid 3. Wil je weten wat de hardheid van het water in jouw regio is? Dompel het papieren teststrip die bij de espressomachine volautomaat geleverd is gedurende een seconde in het water. Wacht eventjes en je kunt het resultaat eenvoudig ervan aflezen. Wanneer het waterreservoir ontbreekt, niet goed gevestigd is of onvoldoende gevuld is, gaat het lampje branden en kan je geen koffie bereiden.