Okk Tabi
Image default
Business / Transportation and Logistics

All Dent ideale partner

Met All Dent denken we een ideale partner te hebben gevonden voor de uitbreiding en herinrichting van onze tandartspraktijk. Het idee om onze tandartspraktijk uit te breiden en opnieuw in te richten bestond al langer. De vraag naar tandartsen is almaar groeiende. We hebben dan ook een nieuwe tandarts aan onze maatschap toe kunnen voegen. Daarmee kunnen we ons klantenbestand laten groeien. Het contract met onze vorige leverancier liep af en we zijn gaan overwegen om met een andere partner in zee te gaan. Op bepaalde punten verliep de samenwerking niet geheel naar wens. Tandartsapparatuur moet met grote regelmaat worden onderhouden en het kan voorkomen dat bepaalde apparatuur in storing komt te staan. Dat is nu eenmaal een gegeven. Het is daarbij van groot belang dat er tijdig iemand op de stoep staat om het nodige onderhoud te plegen. Zodoende komt de continuïteit niet in gevaar en kunnen cliënten op een professionele wijze worden geholpen. Van een leverancier moeten wij een adequate en betrouwbare service kunnen eisen. We werken met kostbare en delicate apparatuur die goed onderhouden moet worden. All Dent is een partij met een uitstekende reputatie in de wereld van tandartsapparatuur. Wanneer je op het punt staat om een flinke investering te doen, dan heb je aan een goede reputatie alleen niet voldoende. All Dent heeft de verwachting tot nu toe volledig waargemaakt.

All Dent denkt mee in oplossingen

All Dent denkt mee in oplossingen. Zo moesten we voor de uitbreiding van de praktijk gaan nadenken over het inrichten en het optimaal gebruiken van de beperkte ruimte. We hadden hiervoor de nodige plannen klaarliggen. Met de inbreng van de expertise van All Dent is het resultaat boven verwachting. All Dent maakt bij de inrichting van een praktijk gebruik van ontwerpers en interieurarchitecten. Zo wordt een ruimte optimaal benut. De ontwerpers houden daarbij rekening met looplijnen en ergonomie.

Showroom

All Dent beschikt over een prachtige showroom en levert enkel topmerken. Ook de servicedienst van All Dent functioneert uitstekend. Men komt altijd op tijd en houdt zich aan gemaakte afspraken. Wanneer je denkt aan uitbreiding of herinrichting van je praktijk, dan is All Dent een echte aanrader.

Related Posts

Rijschool Delft De tussentijdse toets: Wat heb je eraan?

De HP PageWide printer, gewoon de beste keuze

Rijschool Gul voor uw rijlessen